Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
8°C

Sărbători de iarnă la Gatsby: colinde, petreceri și revelion cu intrare liberă

Sărbători de iarnă la Gatsby: colinde, petreceri și revelion cu intrare liberă

Gatsby, unul dintre cele mai recente restaurante deschise în Sibiu pregătește un program special pentru zilele de Crăciun, dar și pentru noaptea dintre ani. Sibienii sunt invitați aici să trăiască atmosfera sărbătorilor de iarnă în ajun, pe 24 decembrie, în primele două zile de Crăciun, dar și de Revelion.

În ajun, pe 24 decembrie, cei de la Gatsby vă invită de la ora 17 să petreceți alături de ei în cântec de colinde. Invitații speciali ai evenimentului sunt Cristian Lupașcu (chitară și voce) și Claudiu Lungu (pian).

În prima zi de Crăciun, tot de la ora 17, Ana Maria Ioana, participantă la „Românii au talent” și Cristian Lupașcu, participant la Superstar, vor întreține atmosfera cu cântece de Crăciun. În 26 decembrie, personajul principal va fi Grigore Luca, participant la iUmor, într-un show tribut Dan Spătaru.

„Vrem să trăim fiecare moment în parte alături de invitații noștri și de toți cei care ne trec pragul în aceste zile trei seri speciale. Vom asculta colinde și vom avea parte și de o petrecere alături de Grigore Luca. Îi așteptăm pe sibieni, dar și pe turiști să fie alături de noi în aceste zile”, transmit reprezentanții localului.

Revelion la Gatsby 

Dacă nu v-ați decis încă unde să vă petreceți noaptea dintre ani, cei de la Gatsby vin cu o ofertă de nerefuzat. Intrarea este liberă, oamenii vor plăti doar ceea ce consumă, la fel ca în orice altă zi, iar comanda minimă este de 150 de lei de persoană. Atât pentru Crăciun, cât și pentru Revelion, rezervările se pot face la numărul de telefon 0738 826 010.

„Ceea ce ne-am propus noi este să organizăm un revelion simplu, fără meniuri sofisticate. Servirea se face a la carte, oamenii vor plăti doar ceea ce consumă, la fel ca în orice altă zi. De asemenea, atmosfera va fi întreținută de un dj sibian pentru că, la fel ca până acum, ne propunem să încurajăm talentele locale”, spun reprezentanții localului.

Evenimente speciale în fiecare săptămână

La Gatsby, atmosfera de petrecere nu este doar de Crăciun și de Revelion. În fiecare săptămână, reprezentanții restaurantului își doresc să organizeze seri de muzică live în stilul cafe concert și jazz. De asemenea, localul dispune și de terasă închisă încălzită.

„În fiecare sâmbătă încercăm să avem muzică live, să pregătim ceva special. Săptămânal, îi   avem invitați speciali pe Ana Maria Ioana, participantă la vocea României și X factor în anul 2019, și pe Cristian Lupașcu, participant la Superstar în anul 2021”, mai transmit aceștia.

Pe cei de la Gatsby îi găsiți pe bulevardul Nicolae Bălcescu, la numărul 37, dar și pe aplicațiile de livrare: Glovo, Food Panda, Take away și Tazz. De asemenea, puteți să le urmăriți activitatea și pe pagina de facebook Gatsby Sibiu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus