Sâmbătă,
04.02.2023
Heavy Snow
Acum
-2°C

FOTO Prima ninsoare care s-a așternut peste Sibiu

FOTO Prima ninsoare care s-a așternut peste Sibiu

O ninsoare de doar zece minute a învăluit astăzi Sibiul într-o pătură albă. Este prima zăpadă pe anul acesta care apucă să se așeze. 

Centrul orașului a părut pregătit de venirea sărbătorilor astăzi, însă meteorologii nu ne dau prea multe șanse ca neaua să revină și de Crăciun. Până la sfârșitul săptămânii temperaturile vor fi scăzute, însă în weekend va ploua, iar în ziua de Crăciun vor fi între 4 și 6 grade Celsius.

„Zilele următoare vom avea o răcire a vremii, dar începând din data de 24 decembrie se va încălzi ușor. De Crăciun, maximele vor fi între 4 și 6 grade, iar minimele între 1 și 3 grade, nu vor fi temperaturi sub pragul înghețului. De asemenea, în 24 decembrie sunt anunțate precipitații mixte, iar în zilele de Crăciun va ploua”, transmit meteorologii de la Centrul Transilvania Sud.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Cocosila

Acum 1 an

imaginea cu gardurile pe langa brad, e de mare angajament. Sper ca romanii sa se trezeasca si sa nu mai fie posibil asa ceva, vreodata, in tara asta!
Raspunde

Aristide

Acum 1 an

Gardurile sunt puse să nu fie ... achizitionate podoabe de pom fara justa cauza, nu pentru ce gandesc unii simionisti! Eterna Romanie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus