Joi,
11.08.2022
Parțial Noros
Acum
26°C

O asociație din Sibiu, Moș Crăciun pentru 500 de copii din județ

O asociație din Sibiu, Moș Crăciun pentru 500 de copii din județ

Peste 500 de copii din mai multe sate ale județului Sibiu au avut ocazia de a primi în această săptămână cadouri de la Moș Crăciun. „Scrisoare pentru Moș Crăciun” este numele proiectului organizat de Foreningen H2H for Romania și sprijinit de Asociația Job în Sibiu.

Propunerea de a le face o bucurie copiilor în prag de sărbătoare a venit din partea Foreningen H2H for Romania, iar voluntarii Asociației Job în Sibiu au identificat cu ajutorul personalului didactic copiii din județ spre care să meargă cadourile. Fiecare dintre ei a făcut o scrisoare pentru Moș Crăciun, iar asociația s-a ocupat de pregătirea pachetelor.

„Am avut o provocare pe care am acceptat-o. Să cumpărăm, sa pregătim și să ducem cadouri de Moș Crăciun pentru 500 de copii din satele Bârghis, Pelișor, Apoș, Zlagna, Valchid, Hoghilag. După ce am citit scrisorile, noi, voluntarii asociației am mers la cumpărături pentru a îndeplini dorințele copiilor. Valoarea unei pungi a fost în jur de 100 de lei, dar a variat în funcție de cadoul dorit de fiecare copil. Am ajutat copii de la grădiniță și până în clasa a opta”, transmit reprezentanții Asociației Job în Sibiu.

Cadourile au fost finanțate de Alexandra Rădescu prin Asociația Foreningen H2H for Romania.

Sursă foto: Facebook/Bianca Staicu

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus