Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Ce fac motocicliștii sibieni în prag de Crăciun? Donații de zeci de mii de euro

Ce fac motocicliștii sibieni în prag de Crăciun? Donații de zeci de mii de euro

Motocicliștii sibieni care fac parte din Asociația ”Veteranii Riders Club” au făcut în ultimele zile donații de peste 25.000 de euro, în special cadouri și produse alimentare pentru cei mai puțini norocoși dintre noi.

De la persoane vârstnice care nu se pot baza pe cineva acum de sărbători, până la copii din centre de plasament, darurile au început să sosească încă din primele zile ale luii decembrie.

Spre exemplu, la Carl Wolf - Hospice motocicliștii sibieni și prietenii lor au schimbat mobilierul pentru bucătărie, mesele și scaunele în cele 14 camere, printre altele. La azilul pentru bătrâni cu handicap ”Veteranii Riders Club” au dus îmbrăcăminte, televizoare, mixere și tensiometre, iar la căminul de copii Prichindelul au oferit îmbrăcăminte și încălțăminte pentru 35 de persoane, scutece și numeroase ustensile de bucătărie. Și acestea sunt doar câteva exemple.

”Dacă este să le adunăm pe toate, cred că ajungem la o sumă undeva între 25.000 și 30.000 de euro. Sunt bani pe care i-am strâns atât de la membrii asociației noastre cât și de la diferiți sponsori din Sibiu și din țară cărora le mulțumim pe această cale. Noi am început să facem astfel de acțiuni anul trecut, tot înainte de Crăciun, și anul acesta am reușit să ajungem în mai multe locuri, să oferim mai multe daruri. Ne bucurăm că am putut fi alături de cei mai puțin norocoși dintre noi și sperăm ca anul viitor să ajungem la și mai mulți oameni”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ciprian Ruja, membru al AVRC și co-organizator al campaniilor menționate mai sus.

Ultima acțiune a vizat căminul de copii de la Arpașu de Sus, unde motocicliștii sibieni au dus în dar biciclete, trotinete, jocuri și dulciuri.

”Aceasta și prima acțiune, de la Carl Wolf, sunt cele de suflet pentru noi și încercam să facem totul posibilul ca să-i ajutăm”, a mai spus Ciprian Ruja.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1532

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Sorin N

Acum 6 luni

Felicitari!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus