Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

O porţiune de 20 de metri din drumul judeţean Jina - Şugag s-a surpat

O porţiune de 20 de metri din drumul judeţean Jina - Şugag s-a surpat

O porţiune de 20 de metri din drumul judeţean 106E Jina - Şugag (limita judeţului Alba) s-a surpat din cauza apei care s-a infiltrat în urma precipitaţiilor, a anunţat purtătorul de cuvânt al SC Drumuri şi Poduri SA Sibiu, Monica Iliescu.

"În cursul zilei de ieri, pe DJ 106E Jina - limita judeţului Alba, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile s-a surpat drumul (partea dreaptă, dinspre Jina înspre Şugag). S-a infiltrat apa din cauza precipitaţiilor din ultima vreme. A plouat şi ieri şi a cedat", a explicat Monica Iliescu.

Şoferii pot circula pe un singur sens, în zona de drum afectată.

"S-au montat balize şi bandă reflectorizantă pentru avertizare pe o porţiune de aproximativ 20 de metri. Pe porţiunea de drum afectată, circulaţia se desfăşoară pe un singur sens. Rugăm participanţii la trafic să circule cu atenţie sporită pe această porţiune de drum", a spus Monica Iliescu. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1003

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Ana

Acum 5 luni

Nu ieri, ci de acum o luna este aceasta problema. Ieri a fost sesizata problema de catre un participant la trafic, prin apel la 112. Acelas lucru il avem si pe, deja celebrul tun, Calugarul, drum care leaga Gura Raului de Paltinis.
Raspunde

Contribuabil

Acum 5 luni

Rog un inginer cu microscop sa ne spuna cat e fundatia drumului din poze. apoi sa ne zic si cam cat ar trebui sa fie
Raspunde

Carcotel

Acum 5 luni

Problema pe acea portiune de drum este de cel putin doi ani, era o chestiune de timp pana se va surpa total banda aceea de circulatie
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus