Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

VIDEO Tineri surprinși pe camerele video din Avrig aruncând gunoi în șanț. Cel mai apropiat coș de gunoi era la mai puțin de 5 m 

VIDEO Tineri surprinși pe camerele video din Avrig aruncând gunoi în șanț. Cel mai apropiat coș de gunoi era la mai puțin de 5 m 

Camerele de supraveghere din Avrig i-a surprins pe câțiva tineri care săptămâna trecută și-au aruncat gunoiul din mașină pe domeniul public, într-un șanț de pe marginea drumului, deși cel mai apropiat coș de gunoi era la mai puțin de 5 metri distanță. 

Potrivit unei postări pe facebook a Primăriei orașului Avrig, în baza imaginilor, polițiștii locali au întocmit proces – verbal de contravenție pe numele faptașilor, urmând ca aceștia să fie sancționați cu amendă contravențională de până la 2500 de lei.

În 22 decembrie, în jurul orelor 20:00, câțiva copii s-au urcat cu picioarele pe fântâna arteziană din fața Primăriei. Aceștia erau însoțiți de un părinte, care nu a făcut nimic ca să îi oprească. Polițiștii l-au amendat pentru distrugerea mobilierului stradal și pentru nesupravegherea minorilor, mai arată sursa citată. 

"Sărbătorile sunt despre relaxare, despre tradiții și obiceiuri, despre mese întinse sau întâlniri cu prietenii. Indiferent cum am ales să petrecem Crăciunul, cei mai mulți am făcut-o într-un mod civilizat și responsabil. Au fost însă și excepții. La câțiva avrigeni, Moș Crăciun a venit cu amenzi contravenționale" transmit autoritățile locale.

 

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus