Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

9.146 de articole de 19,45 de milioane de ori

9.146 de articole de 19,45 de milioane de ori

9.146 de articole au fost publicate în Turnul Sfatului din 1 ianuarie 2021, până acum, 31 decembrie, cu câteva ore înainte de 2022.

De 19,450 de milioane de ori au fost accesate articolele publicate în ziarul nostru în această perioadă de către 4,26 de milioane de utilizatori. Sau IP-uri.

Oamenii din spatele miilor de articole le urează oamenilor din spatele milioanelor de afișări un an nou mai bun, mai sănătos, mai calm și cu mai puține evenimente triste.

Vă mulțumim pentru anul petrecut împreună. La mulți ani!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Primar de comună

Acum 9 luni

Stiu ca nu o sa publicati dar eu va zic: Lasati prosteala asta cu mesajul primariilor de Craciun....toti primarii va injura ca le luati niste bani cu japca si nu va refuza din bun simt si alte motive !!!! eu de exemplu nu am vrut sa dau niciun mesaj !! dar ati vrut voi sa dau !! Rusine sa va fie !!!Practică de anii 90-2000...care au trecut !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus