Miercuri,
28.09.2022
Parțial Noros
Acum
17°C

Vremea de Revelion: Până la 11 grade și ploaie

Vremea de Revelion: Până la 11 grade și ploaie

Ultimele ore din 2021 vor fi cu vreme ploioasă, dar foarte cladă pentru această perioadă a anului. Sunt estimate până la 11 grade în această noapte, iar zilele următoare termometrul va urca până la 13 grade.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) arată pentru următoarea perioadă temperaturi mult peste medie, în Transilvania, dar și în restul țării.

”În primele zile ale intervalului de două săptămâni, media temperaturilor maxime va fi de 3...4 grade, apoi treptat acestea vor crește până spre 6...7 grade, în medie, în 03 ianuarie. Ulterior, tendința maximelor va fi de scădere, astfel încât la sfârșitul intervalului (09 ianuarie) vor fi în medie 1, 2 grade. Aceeași evoluție termică o vor avea și valorile din timpul nopților, astfel media minimelor va crește ușor de la -1 grad în medie, în 27 și 28 decembrie, până spre medii în jurul a 1 grad în 04 ianuarie, apoi vremea se va răci, minimele urmând a coborî spre -6...-5 grade, în 08 și 09 ianuarie.

Probabilitatea pentru precipitații va fi mare în prima zi a intervalului, 27 decembrie, apoi în intervalul 29 – 31 decembrie și 03 -09 ianuarie”, se anunță în ultimul buletin meteorlogic emis de ANM.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 677

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus