Joi,
01.12.2022
Cer Senin
Acum
-0°C

Cum aruncăm corect brazii de Crăciun la gunoi. Anunțul Soma

Cum aruncăm corect brazii de Crăciun la gunoi. Anunțul Soma

Operatorul de salubrizare al Sibiului, Soma, a început ridicarea brazilor rămași după sărbători. Autoritățile atrag atenția sibienilor să nu arunce brazii în fața blocurilor ori pe spațiile verzi pentru că riscă amenzi.

Reprezentanții Soma îi anunță pe sibienii care locuiesc în zonele de case că brazii rămași de la Crăciun pot fi scoși la poartă, în perioada 2-16 ianuarie, în momentul în care se ridică pubela maro, cea dedicată deșeurilor biodegradabile. ”Colegii noștri vor ridica și brazii în momentul în care vin să ridice pubelele maro”, spun reprezentanții Soma.

Sibienii care locuiesc la bloc sunt rugați să scoată brazii în incinta platformelor de colectare a deșeurilor și să-i arunce în recipientele de culoare maro, de asemenea dedicate gunoaielor biodegradabile.

Un anunț similar a fost făcut în cursul zilei de astăzi și de oficialii primăriei Agnita, care informează cetățenii să nu arunce brazii la întâmplare, ei urmând a fi ridicați în mod civilizat în acest sfârșit de săptămână.

”Ca de fiecare dată, de sărbătorile de iarna, ne-am bucurat de tradiționalul brad împodobit. Inevitabil, apare întrebarea: ce facem cu bradul natural, după ce îl desfacem? Brazii pe care i-am avut de sărbători NU se depozitează în mod necontrolat pe domeniul public, ci se lasă grupați, pentru ridicare, în zona punctelor de colectare de la blocuri, începând cu acest sfârșit de săptămână. Pentru cei care locuiesc în zona caselor, brazii pot fi scoși, în acest weekend, în fața locuințelor, urmând să fie ridicați de către colegii noștri - luni - 10.01 2022”, a transmis conducerea primăriei Agnita.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2198

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus