Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Mașina firmei sibiene confundată cu mașina poliției nu mai arată la fel. Dosarul penal este în curs de finalizare

Mașina firmei sibiene confundată cu mașina poliției nu mai arată la fel. Dosarul penal este în curs de finalizare

În luna iulie a anului trecut, Turnul Sfatului scria despre mașina unei firme sibiene care se ocupă cu sprijinirea șoferilor cu mașini avariate în accidente, printr-o mașină de schimb și care putea fi confundată ușor cu mașina poliției. Materialul de presă a fost realizat în urma unei sesizări făcute de un cititor care se întreba dacă această asemănare este și legală. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal in rem care se află în curs de finalizare, iar reprezentanții firmei au decis, între timp, să schimbe colantarea mașinii.

În luna iulie a anului trecut un cititor sesiza redacția Turnul Sfatului că în Piața Habermann a confundat un autoturism cu mașina poliției, întrebându-se dacă felul în care arată mașina este legal. După contactarea polițiștilor pentru lămurirea situației, aceștia s-au autosesizat și în cauză a fost deschis un dosar penal in rem pentru a stabili dacă colantarea mașinii respectă sau nu termenii legali.

Citește și „Mașina unei firme sibiene, confundată cu mașina poliției. În cauză s-a deschis un dosar penal in rem”

În prezent, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție, dosarul penal este încă în lucru, în curs de soluționare, iar între timp, reprezentanții firmei au decis să schimbe felul în care arată autoturismul.

„Dosarul penal este încă în lucru, în curs de soluționare. Precizăm că, în baza adresei IPJ Sibiu - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice prin care i se aducea la cunoștință proprietarului autoturismului similitudinea colantării autoturismului cu cele deținute de Politia Romană, acesta a renunțat la colantare”, transmit poliștii sibieni.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Claus

Acum 9 luni

Sa interzica loganurile albastre,par de jandarmerie.Confuzia ce rezulta?Ca mergi mai umed la inghinale?Daca esti pe treaba ta,poate trece si CIA sau FBI. Imi pare rau ca a disparut din trafic acel logan alb cu HJV la nr neinscriptionat,pe Vestem Scoreiu era mai safe cu el in trafic,acum vezi ziua si accidentul pe acel tronson.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus