Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și participăm la ateliere de creație

Ce facem în weekend? Mergem la teatru și participăm la ateliere de creație

Weekendul acesta aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Participăm la ateliere de creație și mergem la spectacole de teatru și la cinema.

Vineri, 7 ianuarie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 19:15, sunteți invitați la primul atelier de Yoga organizat în acest an de Yoga Sibiu Studio - Sacred Arts. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest final de săptămână la Sibiu revine eco-weekendul. Organizatorii evenimentului propun weekend-uri în care să circulăm cu mijloace de transport prietenoase cu mediul înconjurător și cu ceilalți: să mergem pe jos, cu trotineta sau cu bicicleta.

Sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „The King's Man: Începutul 2D”, „Hai să cântăm din nou”, „Casa Gucci” „Clifford: Marele Caine Rosu ”, „Omul-Paianjen: Niciun Drum Spre Casa” sau „Dune” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 8 ianuarie

De la ora 11, la Teatrul Gong are loc spectacolul HÄNSEL ŞI GRETEL. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani și prețul uni bilet este de 12 lei.

De la ora 19, Teatrul Național Radu Stanca prezintă spectacolul „De cealaltă parte a lumii”, regia Alexandra Badea. Biletele sunt disponibile online pe www.tnrs.ro și la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17. Accesul publicului la reprezentații este permis doar în baza certificatului verde COVID, iar locurile sunt disponibile în limita a 50% din capacitatea sălii.

Duminică, 9 ianuarie

La ora 10, teatrul Gong vă invită la atelierul de creație „Piticii pricepuți” - Planete colorate. Mai multe detalii găsiți aici.

La ora 19:30, la Atrium Café, Florin Coșuleț îi va încânta pe sibieni cu spectacolul „Nimeni nu știe ce e în inima mea”. Informații despr eveniment găsiți aici.

Vizualizari: 1050

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus