Vineri,
02.06.2023
Cer Senin
Acum
13°C

DRDP Brașov: În România nu sunt drumuri închise din cauza condițiilor meteo

DRDP Brașov: În România nu sunt drumuri închise din cauza condițiilor meteo

Se circulă pe toată rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România, potrivit reprezentaților Direcției Regionale Drumuri și Poduri Brașov. Aceștia anunță că, nu sunt drumuri închise din cauza condițiilor meteo.

Având în vedere faptul că pentru perioada 08 ianuarie, ora 010:00 – 09 ianuarie, ora 10:00 a fost emis un cod galben de ninsori însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în 14 județe din partea de vest a țării, repreentanții DRDP fac apel la conducătorii auto să adapteze viteza la condițiile meteo existente, să evite frânările și schimbările de direcție bruște, să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți participanți la trafic și să respecte restricțiile impuse pe rețeaua rutieră, acolo unde este cazul.

La această oră nu există sectoare de drum național sau autostradă cu circulația întreruptă din cauza condițiilor meteorologice

Autoritatea recomandă conducătorilor auto să circule prudent și pe sectoarele cu carosabil umed, deoarece în ultima perioadă au avut loc mai multe accidente rutiere, în special din cauza vitezei.

„Subliniem că după încheierea sărbătorilor de iarnă, volumul de trafic este crescut, în special pe sectoarele de drum ce duc spre punctele de frontieră. Precizăm că toate direcțiile regionale ale CNAIR sunt mobilizate și intervin acolo unde este cazul pentru ca traficul rutier să se desfășoare în condiții de siguranță”, spun reprezentanții DRDP. 

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale și autostrăzi pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus