Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Un sibian, prins de 4 ori la volan, cu permisul suspendat

Un sibian, prins de 4 ori la volan, cu permisul suspendat

Un sibian de 53 de ani a fost prins pentru a patra oară la volanul unui autoturism având permisul suspendat, relatează Prahova Economică.

Duminică, în jurul orei 11:00, polițiștii Biroului Rutier Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu în comuna Blejoi au oprit pentru control un autoturism, care a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteza de 95km/h”, anunță IPJ Prahova.

Șoferul, un sibian de 52 de ani nu avea dreptul de a conduce, având permisul suspendat. În plus, mai avea și alte trei dosare penale pentru aceeași faptă.

”În urma verificărilor în bazele de date a rezultat faptul că acesta figurează cu urmatoarele mențiuni: la datele de 23 martie 2021, 30 martie 2021 și 6 mai 2021 i-au fost întocmite dosare penale pentru conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a avea acest drept.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană căreia i s-a suspendat exercitarea dreptului de a conduce autovehicule”, anunță polițiștii prahoveni.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus