Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Împreună pentru Sănătate”

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Asociația „Împreună pentru Sănătate”

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu îndeamnă la redirecționarea a 3,5% din impozitul pentru venit către Asociația „Împreună pentru Sănătate”.

Asociația a fost înființată în anul 2021 având drept scop atragerea de fonduri bănești și bunuri materiale în vederea susținerii activității Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu pentru îmbunătățirea condițiilor de acordare a asistenței medicale pacienților unității medicale. Cunoscând realitățile și nevoile stringente ale unităților sanitare cu paturi, asociația are ca obiectiv facilitarea procesului de dezvoltare a serviciilor medicale acordate populației.

Potrivit celor de la spital, până în prezent, asociația a donat deja spitalului bunuri în valoare de circa 170.000 lei: două ecografe portabile moderne și un automobil Dacia Dokker, și are în pregătire noi donații!  Donațiile au fost posibile datorită unor sponsorizări generoase primite din mediul privat.

„Dar pentru ca acest proces să se poată desfășura în condiții și mai bune este nevoie de implicarea unui număr cât mai mare de persoane! Prin urmare, toți cei care doresc să sprijine acest demers pot contribui prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Împreună pentru sănătate”, spune Decebal Todăriță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean.

Formularul, completat cu datele asociației, poate fi descărcat de pe www.scjus.ro sau se poate intra în posesia lui la Serviciul Juridic, Relații Publice și Protecția Datelor cu Caracter Personal al spitalului.

După completare, formularul trebuie depus la Serviciul Juridic, Relații Publice și Protecția Datelor cu Caracter Personal din cadrul spitalului (clădirea Direcțiunii) până în data de 15 aprilie 2022.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus