Sâmbătă,
25.03.2023
Partial Noros
Acum
16°C

Sibiul are doi subprefecți noi: Sebastian Șebu și Daniel Moșin

Sibiul are doi subprefecți noi: Sebastian Șebu și Daniel Moșin

Social-democrații Sebastian Șebu și Daniel Moșin au fost numiți astăzi în funcțiile de subprefect, în cadrul unei ședințe de Guvern. Cei doi au fost propuși pentru aceste poziții la mijlocul lunii decembrie.

Tot atunci s-a decis ca președintele PSD Mediaș, Mihai Macaveiu, să fie propus pentru un post de secretar de stat în Ministerul Economiei, condus de Florin Marian Spătaru, membru al PSD. Între timp, Macaveiu a fost și numit în această funcție.

În cadrul negocierilor dintre PSD, PNL și UDMR s-au negociat posturile de prefecți și subprefecți de la nivelul fiecărui județ, în urma acestora stabilindu-se că postul de prefect de Sibiu să rămână la PNL iar cele două poziții de subprefect să ajungă la PSD.

Daniel Moșin este inginer, are 48 de ani și a fost consilier local din 2018 până în 2020. El a preluat atunci locul de consilier în urma decesului medicului psihiatru Gheorghe Talău, la finele lunii ianuarie 2018. De asemenea, Moșin a lucrat în cadrul companiei Telekom și a mai deținut funcția de director al CSM Sibiu.

Sebastian Șebu, a doua nominalizare pentru funcția de subprefect, a activat în această instituție pe perioada mandatului de prefect al Mariei Minea. El a deținut atunci funcția de șef al cancelariei. De asemenea, a fost șeful Serviciului de Informații și Protecție Internă al Poliţiei din Sibiu, de unde a ieșit la pensie. 

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 3118

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Vivi Dragan

Acum 1 an

Felicitari gunoaielor din PNL SIBIU. A ajuns un partid de 10 la suta sa aiba 2 subprefecti. Cred ca Iohannis si gasca lui de penelisti sunt mandri. O sa vada ce au facut in 2024 la alegeri.
Raspunde

Pro Adevăr

Acum 1 an

Bravos mafia transpolitică/transpartinică pentru ce ați impus la Prefectură. Șeful din partea serviciilor secrete infractor albit cu scopul când era activ de a proteja pe cine trebuie adică numitul I.T., etc. Vor urma și sesizări cu dezvăluiri de probe. Chiar ne-am saturat de atâta nesimțire sibiană. Doar acest oraș putea trimite în fruntea țării un exponat al mafiei pe care a format-o și dezvoltat-o. Rușine sibieni. Pe vremuri erați mai cu cohones. Acuma cu Miorița în cuget și simțiri...
Raspunde

Dreptate

Acum 1 an

Oare cum se face că toti cei care au lucrat în poliție sunt numiți în funcții publice? In alte domenii de activitate nu mai sunt oameni competenți? Osare care o fi explicația....?????
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus