Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Trupa sibiană E-an-na participă la selecția Eurovision România. „Lucrăm foarte mult și ne dorim să câștigăm”

Trupa sibiană E-an-na participă la selecția Eurovision România. „Lucrăm foarte mult și ne dorim să câștigăm”

Formația sibiană E-an-na anunță că, în urma calificării în preselecții, va participa la selecția Eurovision România, organizată de SRTv. Piesa aleasă pentru participare se numește „Malere” și a fost lansată toamna trecută, în colaborare cu Bogdan de la Vâlcea. Piesa face parte, alături de alte cinci, dintr-un mini-album prin care membrii trupei și-au propus să aducă „un gram de toleranță” între două genuri de muzică total opuse, folk metal și manele.

„Cum piesa pe care am lansat-o în toamnă, Malere, a prins destul de bine la public față de ce am lansat până acum, am constatat că se încadrează și în regulile concursului, una dintre ele fiind ca piesa participantă să fie lansată după 1 septembrie. Am trecut de preselecții și acum așteptăm cu emoții selecția propriu-zisă. Lucrăm foarte mult și ne dorim să câștigăm. Nu avem nicio secundă liberă din aceste săptămâni premergătoare. Cu siguranță, și dacă nu vom câștiga, publicul va fi încântat, iar acest lucru este tot un câștig până la urmă”, a declarat Andrei, vocalistul trupei E-an-na pentru Turnul Sfatului.

E-an-na a mai reprezentat cu succes România şi în trecut, obţinând în 2017 locul 2 la concursul internaţional Wacken Metal Battle, unde trupa a impresionat un public de 8000 de oameni. În prima etapă E-an-na va putea fi votată şi de către public pe contul de Facebook Eurovision Romania, în intervalul 9 februarie, ora 20 - 10 februarie, ora 20.

Videoclipul pentru Malere poate fi vizionat aici.

Varianta pentru Eurovision a piesei poate fi ascultată aici.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

5 comentarii

Mihai

Acum 4 luni

M-am lamurit in 10 sec.
Raspunde

Minime

Acum 4 luni

"......în colaborare cu Bogdan de la Vâlcea ..... membrii trupei și-au propus să aducă „un gram de toleranță” între două genuri de muzică total opuse, folk metal și manele " Clar...exact asta vrem sa fie imaginea pe care celelalte tari de la Eurovision și-o fac despre noi. " Toleranta " nu înseamna sa mânaci marmelada cu mici :))))))))
Raspunde

Cornel Opinceanu

Acum 4 luni

Muzica rock adaptata pentru publicul valcean. Foarte frumos...
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Maxime

Acum 4 luni

@Minime te-ai uitat la Eurovision? Ai vazut cu ce vin "celelalte tari"? Daca nu va place voua nu inseamna ca e nasoala.
Raspunde

Ioana B.

Acum 4 luni

Totuși este vorba de munca unor oameni, gusturile nu se discută, dar merită susținerea pentru originalitate și pentru că reprezintă Sibiul. Mult noroc!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus