Marţi,
18.01.2022
Innorat
Acum
0°C

VIDEO-Bătaie într-un magazin din Buzău, declanșată de un tânăr care a refuzat să poarte mască

VIDEO-Bătaie într-un magazin din Buzău, declanșată de un tânăr care a refuzat să poarte mască

Un tânăr care a refuzat să poarte mască într-un magazin din Buzău a declanșat o serie de violențe, într-un final fiind imobilizat de angajații magazinului și de un client, relatează Adevărul.ro

Întregul episod a fost surprins pe camerele de supraveghere ale magazinului şi de clienţi cu telefoanele mobile. Scandalul a izbucnit în momentul în care un individ a intrat în magazin fără a purta mască. Unul dintre agenţii de pază ai magazinului i-a atras atenţia că sunt multe persoane în magazin şi l-a rugat să îşi pună mască.

Acesta a fost momentul în care tânărul s-a dezlănţuit, lucru care se poate observa şi pe imagini. Mai întâi, a lovit agenţii de pază ai magazinului, după care a lovit un bărbat în vârstă şi i-a rupt hainele de pe el. În cele din urmă, angajaţii magazinului şi un client au reuşit să îl prindă şi să îl imobilizeze până la sosirea echipajelor de intervenţe de la Lex Protect, alarmate prin activarea butonului de panică.

Vizualizari: 1045

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus