Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Novak Djokovic a pierdut procesul și va fi expulzat din Australia pentru că alimentează mișcarea anti-vaccin

Novak Djokovic a pierdut procesul și va fi expulzat din Australia pentru că alimentează mișcarea anti-vaccin

Judecătorii australieni au respins duminică, în unanimitate, apelul lui Novak Djokovic împotriva guvernului Australia.

În urma acestei decizii jucătorul sârb de tenis va fi obligat să părăsească Australia. Decizia vine după ce trei judecători ai Curții Federale au dat dreptate guvernului în măsura de a-i anula viza.

Pe parcursul discuțiilor s-a luat în considerare că Djokovic a devenit un simbol pentru grupurile antivaccinare din Australia, având în vedere dezbaterea actuală despre prezenţa sa.

“Mai important şi mai recent, poate în mod inevitabil din cauza evenimentelor recente, opiniile solicitantului sau opiniile larg înţelese despre vaccinare au ieşit în prim-plan, acestea sunt chiar în mintea oamenilor în acest moment. El a devenit acum un simbol pentru grupurile antivaccinare şi apoi ce rol va avea dacă cineva cu semnificaţia lui este prezent în Australia într-un moment în care aceasta este o problemă? Ministrul vede clar că există un risc... În acelaşi mod în care Djokovic se asociază cu o întreagă gamă de produse şi, fără îndoială, datorită popularităţii şi statutului său, asta face bine pentru oamenii care îl angajează pentru susţinerea lui, în acelaşi mod, în mod corect sau greşit, el este perceput că s-a angajat cu o viziune antivaccinare”, a declarat Stephen Lloyd, reprezentantul ministrului Imigraţiei.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1407

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

@@@

Acum 4 luni

Ai, ai, Nole... Probabil au alt favorit...
Raspunde

Novak_booster

Acum 4 luni

vai vai, se pare ca protestele si rugaciunile dacilor liberi (ahtiati patologic dupa propaganda slavona anti vaccin) au fost in zadar.
Raspunde

Poplacean

Acum 4 luni

ca-i legal,ca nu-i legal,ca statul de drept.....................???????????????? oricum sa vedem turneele viitoare la care va merge
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus