Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Actualizare Alerta cu bombă de pe strada 9 Mai a fost falsă

Actualizare Alerta cu bombă de pe strada 9 Mai a fost falsă

Actualizare ora 19. 

Amenințarea cu bombă de pe strada 9 Mai, de luni după amiază, s-a dovedit a fi falsă, iar polițiștii îl caută acum pe bărbatul care a sunat la 112 să anunțe amplasarea bombei.

"Forțele dislocate în teren și-au încheiat misiunea, iar apelul telefonic nu s-a confirmat. La misiune au participat și forte ale SRI Sibiu, IJJ Sibiu, ISU Sibiu si Centrul Chinologic Sibiu",  transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În continuare sunt efectuate verificări pentru identificarea și sancționarea apelantului.

Actualizare ora 17.36 Strada 9 Mai este încă închisă traficului până în momentul în care polițiștii vor cerceta întreaga zonă, pentru a verifica informația existenței unei bombe.

ISU Sibiu a trimis la fața locului o autospecială de stingere în vederea asigurării măsurilor de prevenire a producerii unei situații de urgență. Și un echipaj de tip B al Ambulanței Sibiu este prezent, pentru o eventuală intervenție.

Știre inițială. Mai multe echipaje de poliție și un câine specializat în detectarea explozibililor se află pe strada 9 Mai, acolo unde un sibian a semnalat că s-ar afla o bombă. 

Bărbatul a sunat la 112 pentru a alerta autoritățile. Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a dislocat de urgentă la fața locului mai multe echipaje din sistemul de ordine și siguranță publică și poliție rutieră, în vederea asigurării perimetrului zonei, evaluării riscurilor și luării tuturor măsurilor pentru protejarea populației, transmite Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

În paralel, a fost solicitată atât prezența unui câine specializat în detectarea explozibililor din cadrul Centrului Chinologic Sibiu, cât și a specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic. 

Evenimentul este în derulare.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 2 ani

Poate o bomba sexy !
Raspunde

Bombonel

Acum 2 ani

Au fost doi câini... Ăia de covid!
Raspunde

Tzacalie

Acum 2 ani

o fost bomba sexy de irina
Raspunde

Davidelu topmodelu

Acum 2 ani

da pai sigur da cum sa-nu
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus