Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Efectele glumei cu bomba pe 9 Mai? Patron de magazin închis: Mă gândesc să-l dau în judecată!

Efectele glumei cu bomba pe 9 Mai? Patron de magazin închis: Mă gândesc să-l dau în judecată!

Patronul unuia din magazinele închise pe 9 Mai din cauza copilului care a anunțat o bombă falsă spune că se gândește să îl dea în judecată pe minor, ca să dea un exemplu pe viitor altor persoane care vor mai vrea să facă glume de acest gen. 

Radu, patronul unui magazin alimentar de pe strada închisă ieri, spune că activitatea a zeci de magazine, pensiuni, frizerii și cabinete medicale a avut de suferit în cele câteva ore în care autoritățile au făcut tot posibilul să găsească ceva ce, de fapt, nu exista. 

„Aproape 1km de stradă centrală, circulată, cu vreo 50 de magazine, zeci de pensiuni, frizerii, cabinete medicale etc., închisă și blocată timp de 2 ore. Un autobuz de militari și o căruță de tehnică, plus câini dresați au muncit 2 ore să descopere o bombă inexistentă. Un copil de 13 ani din Nocrich s-a distrat de toată lumea asta și părinții au primit 500 de lei amendă”, spune bărbatul, continuând cu faptul că se gândește să adune mai mulți proprietari de afaceri din zonă și să îl dea, împreună, în judecată.

„Mă gândesc să-l dau în judecată că mi-a închis bolda și să fac o acțiune comună cumva, cu ceilalți, nu atât pentru volumul pierderilor ci pentru ca să se știe că existe și pierderi colaterale enorme și ca pe viitor cei care vor să facă asta să se gândească de 2 ori. Dar apoi, mă gândesc că putea fi și mai rău, vezi cazul celui de Constanța care a incendiat un bloc și zeci de masini, și-mi trece”, concluzionează sibianul.

Fotografia a fost preluată de sursa citată, de pe internet.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus