Marţi,
24.05.2022
Acum
0°C

Perfect Siluette – centrul de înfrumusețare care oferă sibiencelor servicii performante de îngrijire. „În orice femeie există o frumusețe specială”

Perfect Siluette – centrul de înfrumusețare care oferă sibiencelor servicii performante de îngrijire. „În orice femeie există o frumusețe specială”

Peste 15 ani de experiență și dorință de inovare în serviciile de remodelare corporală, terapii de estetică corporală, facială și epilare definitivă. Așa poate fi descris centrul Perfect Siluette din Sibiu, care de mai bine de 2 ani și-a mutat sediul pe Bulevardul Vasile Milea. Procedurile moderne pe care nu le veți regăsi în altă parte și dedicarea din partea personalului sunt detaliile care diferențiază centrul Perfect Siluette din Sibiu de altele de acest gen din oraș.  

Prin proceduri non-invazive, personalul de la Perfect Siluette își dorește să facă fiecare femeie care îi trece pragul să se simtă frumoasă, și mai mult decât atât, vine în ajutor cu sfaturi personalizate pentru fiecare pacientă în parte. „În afara serviciilor performante pe care le avem pentru clientele noastre, ne propunem să le redăm încrederea în ele și să conștientizeze în fiecare moment că în orice femeie există o frumusețe specială”, arată reprezentanții centrului.

Servicii performante de remodelare corporală, îngrijire facială și epilare definitivă 

Aparatura de ultimă generație și utilizarea acesteia de către un personal specializat sunt câteva dintre detaliile care fac serviciile de remodelară corporală, îngrijire facială și epilare definitivă de la Perfect Siluette unele care merită încercate de orice clientă. Pe partea de remodelare corporală, o premieră pentru Sibiu, este aparatul Vellashape III, cea mai nouă modalitate nonchirurgicală de tratare a zonelor cu celulită și piele lăsată. În această perioadă, o ședință cu acest aparat costă 250 de lei, redusă de la 470 de lei. Frecvența cu care se recomandă efectuarea ședintelor este de o ședință pe săptămână timp de 6-8 săptămâni în funcție de gradul celulitei care urmează să fie tratată.

„Este singurul aparat de acest gen din Sibiu. Îmbină patru proceduri într-un singur aplicator: radiofrecvență, infraroșu, vacuum și role. Se micșorează celula grasă în volum, iar scăderea este în centimetri”, explică cei de la Perfect Siluette.

Dar serviciile de remodelare corporală nu se încheie aici. La centrul de pe Bulevardul Vasile Milea veți găsi tratamente cu criolipoliză, tratamente cu electrostimulare, tratamente cu radiofrecvență, împachetări, tratamente, lifting corporal sau puteți testa rollshape-ul, un dispozitiv de masaj modern, complex și eficient în reducerea celulitei. 

Pe partea de tratamente faciale, oferta este la fel de variată. Curățarea tenului, oferirea unei analize complete a tipului de ten, lifting-ul facial sau masca cu led sunt doar câteva dintre serviciile cu care vă veți putea răsfăța aici. 

Planuri personalizate pentru clientele Perfect Siluette

În funcție de nevoile fiecărei cliente, cei de la centru vor discuta și vor găsi soluții pentru a identifica cea mai bună modalitate prin care pot ajunge la rezultatele și așteptările pe care le are clienta. Consultațiile sunt gratuite, iar planul care va urma va avea și el discount-uri. Referitor la planurile de viitor, în lunile în care urmează, un medic estetician se va alătura echipei existente.

„Este foarte important să discutăm cu clientele noastre de la început, să ne spună așteptările lor, iar noi să vedem dacă le putem îndeplini sau nu. După ce le oferim acest plan personalizat, în funcție de nevoile pe care le au, vom oferi și discount-uri la abonamente”.

Programul centrului este de luni până vineri, de la ora 9.00 la ora 20.00, iar programări se pot face la numărul de telefon 0740 94 66 28.  De asemenea, îi puteți urmări activitatea pe site și pe pagina de facebook Perfect Siluette Sibiu.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

Marioara

Acum 4 luni

Un aparat asemanator, cu role, bile pt. masaj se gasea prin amii 80 la sala de gimnastica de la fosta Casa a Modei. Ce vremuri!

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus