Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Preşedintele Iohannis salută disponibilitatea Franţei de a contribui cu trupe NATO pe teritoriul României

Preşedintele Iohannis salută disponibilitatea Franţei de a contribui cu trupe NATO pe teritoriul României

Preşedintele Klaus Iohannis salută anunţul omologului francez, Emmanuel Macron, privind disponibilitatea Franţei de a participa cu trupe NATO pe teritoriul României.

"Salut călduros anunţul preşedintelui Emmanuel Macron cu privire la disponibilitatea Franţei de a participa la prezenţa militară întărită a NATO în România. Parteneriatul strategic România-Franţa va fi astfel întărit pe flancul estic, în regiunea Mării Negre", a scris Iohannis, joi, pe Twitter, potrivit Agerpres.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 4 luni

Intiiul ingrijorat al tarii nu pricepe nimic din politica externa ! Nici consilierii nici dr. Ciuca nu-s mai breji..
Raspunde

Bilbo Baggins

Acum 4 luni

@Till Eulenspiegel: Desigur, tu, după o viață de realizări în politica externă, ai tot dreptul să-i privești de sus ... :D
Raspunde

Vom face totu'

Acum 4 luni

Imi pare rau, dar trebuie sa te contrazic. Sasalucul numarul 1 al tarii si echipa lui de "specialisti" si "experti" pricep absolut tot, in domeniul militar ca si in domeniul sanitar. Este evident dupa raspunsurile lor: "Da, sa traiti! Sigur ca da, asa vom face, dupa recomandarile UE, sa traiti! Pentru gloria eterna a UE, ne sacrificam si noi, sacrificam si tara, pe altarul progresismului globalist! Nu ne vom abate de la plan, il vom indeplini chiar cu exces de zel, sa traiti!"
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus