Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

2 sfaturi pentru cel mai bun mod de a vă usca părul

2 sfaturi pentru cel mai bun mod de a vă usca părul

Există două tipuri de oameni în această lume. Pe de o parte, avem fetele care se trezesc devreme dimineața pentru a-și îndeplini rutina matinală detaliată. Părul lor este uscat ușor cu un uscător de păr și coafat la perfecție.

Pe de altă parte, le avem pe cele care își amână alarma de cinci ori. Când își dau seama cât de târziu este, fac un duș rapid, își înfășoară părul în prosop și se grăbesc să iasă pe ușă. Cu care dintre aceste două categorii vă simțiți cel mai bine?

Când vine vorba de părul deteriorat, cei mai cunoscuți vinovați sunt utilizarea excesivă a instrumentelor de coafat și folosirea produselor de îngrijire a părului dure. Dar, deteriorarea poate fi cauzată și de ceva la fel de simplu ca și modul în care ne uscăm părul.

Așadar, cum se usucă părul fără a-l deteriora? Să ne scufundăm puțin în detalii. Există de fapt o știință în spatele uscării corecte a părului nostru! Ați auzit de cuticula părului? Este stratul exterior al firelor de păr și este important pentru aspectul general al părului.

Atunci când cuticula este deteriorată, părul arată uscat, creț și tern - probabil nu este aspectul pe care îl doriți. Atunci când cuticula părului este sănătoasă, aceasta se așează, iar firele noastre de păr arată strălucitoare și se simt puternice.

Modul în care ne uscăm părul poate deteriora cuticulele părului, motiv pentru care părul poate deveni creț sau scăpat de sub control atunci când este ud sau chiar ușor umed. Cel mai bun mod de a vă usca părul cu un uscător de păr nu este o știință rachetă. Implică doar câteva ajustări ușoare pentru care părul dvs. vă va mulțumi cu siguranță.

1. Cum să vă uscați corect părul după duș.

Care este cel mai bun mod de a vă usca părul? Puteți crede că, atunci când vine vorba de sănătatea părului, uscarea cu un uscător de păr poate fi de fapt mai bună pentru sănătatea părului decât uscarea la aer? Deși ar putea părea ilogic, uscarea exclusiv la aer nu este neapărat cea mai bună alegere pentru a menține firele strălucitoare și sănătoase.

O modalitate ușoară de a vă usca părul după spălare, în loc să așteptați ore întregi, este să îl lăsați singur până când este uscat în proporție de aproximativ 75%. După ce ați lăsat natura să-și urmeze cursul și părul dvs. este ușor umed, luați-vă uscătorul de păr și uscați-vă părul până la capăt.

Nu numai că acesta este cel mai sănătos mod de a vă usca părul după duș, dar este și super-convenabil. Vă puteți lăsa părul să se usuce la aer după duș, în loc să petreceți o veșnicie cu uscătorul de păr care vă înăsprește părul.

2. Cum să vă uscați părul rapid.

Dacă vă grăbiți și să lăsați părul să se usuce la aer după duș nu se potrivește absolut deloc cu programul dvs., cel mai bun mod de a vă usca părul cu uscătorul este să vă asigurați că folosiți protecție termică, care apără părul de daunele provocate de căldură și previne deteriorarea keratinei naturale.

Formulat cu colagen vegetal, cafeină, biotină și niacinamidă, acest ser pentru păr cu protecție termică repară daunele și hrănește și întărește în profunzime din interior spre exterior. Găsiți unul fără parabeni, sulfați sau clorură de sodiu, care este, de asemenea, vegan și fără cruzime.

Dacă doriți să folosiți o placă de îndreptat pe șuvițele dvs., asigurați-vă că acestea sunt complet uscate cu un uscător de păr mai întâi. În caz contrar, ați putea face pagube serioase. Dacă vă place un stil neted, căutați o placă de îndreptat cu temperaturi reglabile. Așa se usucă părul fără a-l deteriora, deoarece puteți modifica temperatura pentru a se potrivi texturii și densității părului dvs.

Cel mai bun mod de a usca rapid părul este un uscător de păr cu un senzor de căldură care îi verifică temperatura de 40 de ori pe secundă, asigurându-se că nu vă ardeți șuvițele. Ideal pentru părul lung până la piept sau lung, acest uscător vă ajută să creați șuvițe elegante și drepte sau valuri ușoare pentru volum, fără șuvițe nebunești.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus