Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

A murit Louie Anderson, comediantul care a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”

A murit Louie Anderson, comediantul care a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”

Comediantul Louie Anderson, cel care a marcat generații întregi, începând din 1995, cu seria animată „Viața cu Louie”, bazată pe propria sa copilărie, a murit la 68 de ani. 

Artistul a luptat mai mulți ani cu cancerul, aceasta fiind și cauza morții sale, transmite publicistul Glenn Schwartz. Actorul fusese internat zilele trecute într-un spital din Las Vegas, având complicații provocate de boala sa.

Serialul "Viața cu Louie", realizat în perioada 1995-1998, se baza pe copilăria lui, într-o familie cu 11 copii. Louie Anderson a dat astfel voce unei versiuni fictive a lui la vârsta de opt ani, fiind recompensat cu două premii Emmy pentru prestația sa, scrie Variety, citat de Digi24.

Cariera lui Louie Anderson s-a derulat pe parcursul a 30 de ani. S-a născut în St. Paul, Minnesota, pe 24 martie, 1953, iar simțul umorului a fost evident încă de la o vârstă fragedă. În jurul vârstei de 20 de ani, Louie a ales comedia ca meserie, creând ulterior seria animată, care a ajuns cunoscută la nivel internațional. 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus