Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

A murit Louie Anderson, comediantul care a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”

A murit Louie Anderson, comediantul care a creat serialul de desene animate „Viața cu Louie”

Comediantul Louie Anderson, cel care a marcat generații întregi, începând din 1995, cu seria animată „Viața cu Louie”, bazată pe propria sa copilărie, a murit la 68 de ani. 

Artistul a luptat mai mulți ani cu cancerul, aceasta fiind și cauza morții sale, transmite publicistul Glenn Schwartz. Actorul fusese internat zilele trecute într-un spital din Las Vegas, având complicații provocate de boala sa.

Serialul "Viața cu Louie", realizat în perioada 1995-1998, se baza pe copilăria lui, într-o familie cu 11 copii. Louie Anderson a dat astfel voce unei versiuni fictive a lui la vârsta de opt ani, fiind recompensat cu două premii Emmy pentru prestația sa, scrie Variety, citat de Digi24.

Cariera lui Louie Anderson s-a derulat pe parcursul a 30 de ani. S-a născut în St. Paul, Minnesota, pe 24 martie, 1953, iar simțul umorului a fost evident încă de la o vârstă fragedă. În jurul vârstei de 20 de ani, Louie a ales comedia ca meserie, creând ulterior seria animată, care a ajuns cunoscută la nivel internațional. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus