Sâmbătă,
20.04.2024
Innorat
Acum
6°C

De două ori în aceeași noapte, pe aceeași stradă. Sibian reținut de poliția din Alba după ce a fost prins băut la volan

De două ori în aceeași noapte, pe aceeași stradă. Sibian reținut de poliția din Alba după ce a fost prins băut la volan

Un bărbat din Jina, județul Sibiu a fost prins băut la volan de polițiștii din Alba de două ori în aceeași noapte, pe aceeași stradă. Prima dată, nici nu a oprit mașina, iar polițiștii au trebuit să-l urmărească pentru a-l obliga să se supună controlului. A doua oară când a fost oprit a fost reținut pentru 24 de ore.

Sibianul a refuzat, de fiecare dată, testarea cu aparatul etilotest.

La data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 00.40, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, în timp ce acționau pe strada Valea Frumoasei, din comuna Șugag,  au efectuat semnalul regulamentar de oprire al unui autovehicul, dar conducătorul acestuia și-a continuat deplasarea, se arată într-un comunicat al IPJ Alba.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia şi, la scurt timp, au reușit să-l oprească. La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat, de 49 de ani, din comuna Jina, județul Sibiu, care emana miros de alcool.

Polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, dar acesta a refuzat, fiind ulterior condus la spital, pentru recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei, unde acesta a refuzat recoltarea.

Față de conducătorul auto, polițiștii au întocmit un dosar penal, pentru sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

foto arhiva TS

Ulterior,  în jurul orei 03.40, bărbatul a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea autoturismul pe aceeași stradă, refuzând și de această dată atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un nou dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de  sustragere de la prelevarea de mostre biologice și conducerea unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat, iar față de bărbat au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus