Marţi,
21.03.2023
Cer Senin
Acum
9°C

Mica Unire la școala „Regina Maria”: Am sărbătorit nu prin distanțare, ci prin unirea în cuget și suflet a trăirii de român!

Mica Unire la școala „Regina Maria”: Am sărbătorit nu prin distanțare, ci prin unirea în cuget și suflet a trăirii de român!

Mica Unire a fost sărbătorită și la Școala Gimnazială „Regina Maria” din Sibiu. Dascălii și elevii s-au întâlnit în curtea școlii pentru a se prinde cu toții în Hora Unirii. Imagini de la eveniment au fost urcate pe pagina de facebook a unității de învățământ.

„Am sărbătorit Mica Unire nu prin distanțare, ci prin unirea în cuget și suflet a trăirii de român! La mulți ani, România! Să fiți români buni, dragi elevi!”, a fost textul care a însoțit imaginile.

Colectivul Școlii Gimnaziale Regina Maria din Sibiu 

Unirea Principatelor Române, cunoscută și ca Mica Unire, a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești. Alexandru Ioan Cuza a fost ales ca domnitor al ambelor principate, la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.

Sursa foto: Facebook Școala „Regina Maria”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus