Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

Mica Unire la școala „Regina Maria”: Am sărbătorit nu prin distanțare, ci prin unirea în cuget și suflet a trăirii de român!

Mica Unire la școala „Regina Maria”: Am sărbătorit nu prin distanțare, ci prin unirea în cuget și suflet a trăirii de român!

Mica Unire a fost sărbătorită și la Școala Gimnazială „Regina Maria” din Sibiu. Dascălii și elevii s-au întâlnit în curtea școlii pentru a se prinde cu toții în Hora Unirii. Imagini de la eveniment au fost urcate pe pagina de facebook a unității de învățământ.

„Am sărbătorit Mica Unire nu prin distanțare, ci prin unirea în cuget și suflet a trăirii de român! La mulți ani, România! Să fiți români buni, dragi elevi!”, a fost textul care a însoțit imaginile.

Colectivul Școlii Gimnaziale Regina Maria din Sibiu 

Unirea Principatelor Române, cunoscută și ca Mica Unire, a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea prin unirea statelor Moldova și Țara Românească sub numele Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești. Alexandru Ioan Cuza a fost ales ca domnitor al ambelor principate, la 5 ianuarie 1859 în Moldova și la 24 ianuarie 1859 în Țara Românească.

Sursa foto: Facebook Școala „Regina Maria”

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus