Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Cartierul Hipodrom: Sibian în vârstă de 32 de ani găsit mort în casă de tatăl lui

Cartierul Hipodrom: Sibian în vârstă de 32 de ani găsit mort în casă de tatăl lui

Un tânăr de 32 de ani din Sibiu a fost găsit mort de tatăl său, ieri, în propria casă. Surse spun că tânărul și-ar fi luat viața.

Potrivit autorităților, corpul tânărului a fost găsit în jurul orei 11:30, ieri. La fața locului s-au deplasat polițiști, însoțiți de medic legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală, la eveniment intervenind și un echipaj medical care i-a efectuat persoanei în cauză manevre de resuscitare, fără succes însă.

Trupul său a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea realizării necropsiei, transmite Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.  Din cercetările preliminarii efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să susțină ipoteza că tânărul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Unu

Acum 3 luni

Cine, inteptura de albina ? Nu, vai ... E sigur si eficient!
Raspunde

Contra

Acum 3 luni

Pandemia si plandemia cu toate restrictiile lor ne fac s-o luam razna... Sau asta e scopul???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus