Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Un bărbat își caută fata, care a dispărut de acasă de două zile. Dacă o vedeți, sunați la 112

Un bărbat își caută fata, care a dispărut de acasă de două zile. Dacă o vedeți, sunați la 112

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 19 ani care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Autoritățile sibiene au fost sesizate despre dispariția fetei de tatăl ei, în seara zilei de 26 ianuarie. Potrivit acestuia, tânăra a plecat de acasă în aceeași zi, în jurul orei 16. Se numește CLOPOTAR MARIA PETRUȚA, are 19 ani și locuia în comuna Benești, jud. Sibiu.

Semnalmente: înălțime 165 cm, greutate aproximativ 60 de kg, ochi căprui, păr negru, lung, fir drept, cercei lungi.

La data dispariției, tânăra era îmbrăcată în port tradițional specific etniei rrome.

Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Contra

Acum 3 luni

Stie ea de ce a plecat... N-o fi vrut sa se marite cu danciul pe care i l-au ales parintii... Clopotar e nume consacrat etniei rrome...
Raspunde

Dumitru Hulea

Acum 3 luni

Plecarea fără urmă a fetelor de la domiciliul unde locuiesc împreună cu părinții face parte din viața cotidiană a țiganilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus