Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Partidul fostului premier israelian, Benjamin Netanyahu, blochează orice discuție cu AUR. „Acest partid este antisemit”

Partidul fostului premier israelian, Benjamin Netanyahu, blochează orice discuție cu AUR. „Acest partid este antisemit”

Deputații partidului Likud al fostului premier israelian Benjamin Netanyahu au fost instruiți să nu aibă nimic de-a face cu partidul AUR pe motiv că este antisemit, scrie The Jerusalem Post, citat de G4Media.

Directorul pentru afaceri externe și purtătorul de cuvânt al Likud, Eli Hazan, le-a scris tuturor parlamentarilor partidului sâmbătă seara: „AUR a fost ales în parlament și este în creștere în popularitate, în parte pentru că este anti-establishment și se opune vaccinurilor și restricțiilor”.

„Acest partid este antisemit”, a avertizat el.

Citește și: Sondaj: AUR, pe locul doi, după PSD, în intenția de vot  

Hazan a transmis mesajul după ce liderul AUR a susținut cu mândrie într-un interviu din România că plănuiește să se întâlnească cu reprezentanții Likud în aprilie. Oficialul Likud a spus că nu știe ca vreun deputat al Likud să fi fost de fapt de acord să se întâlnească cu AUR.

Liderul AUR George Simion (foto stânga) a susținut, joi seara, la România TV că acuzațiile de antisemitism aduse AUR ar fi pur politice și rău intenționate. Simion a declarat că are prieteni evrei și a că are o întâlnire stabilită cu fostul premier al Israelului.

Citește și: George Simion, liderul AUR, a fost atacat cu cerneală la Iași

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 1607

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Voma

Acum 2 ani

Rusofili antisemiți etc. Bine că ia cineva masuri împotriva lor.
Raspunde

Mura

Acum 2 ani

Grasunelu' de la AUR!Mânca-l mama de sibian autentic!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus