Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Șoferul care a provocat un accident cu victime în Slimnic, apoi a fugit, a fost prins

Șoferul care a provocat un accident cu victime în Slimnic, apoi a fugit, a fost prins

Un bărbat de 36 de ani din Slimnic este cel care aseară a provocat un accident pe DN14, în Slimnic și a fugit de la locul faptei. 

Potrivit autorităților, față de șofer se fac cercetări penale pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor. 

Vă reamintesc, șoferul cercetat a intrat pe drumul național de pe o stradă laterală, fără să acorde prioritate și a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar. Două persoane au fost transportate la spital. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Emanuela Ciocanescu

Acum 2 ani

Un sofer las. In loc sa își asume responsabilitatea, el fuge . Ce oameni, ce șoferi! Cursurile de șofat defensiv ar trebui sa fie obligatorii pentru toată lumea!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus