Luni,
27.06.2022
Ceata
Acum
13°C

Proiectul lui Dacian Cioloş, respins de Biroul Naţional, cu 11 voturi favorabile şi 14 împotrivă

Proiectul lui Dacian Cioloş, respins de Biroul Naţional, cu 11 voturi favorabile şi 14 împotrivă

Proiectul propus de preşedintele USR, Dacian Cioloş, menit să modifice structura şi funcţionarea partidului, a fost respins luni de Biroul Naţional.

Surse politice au precizat pentru AGERPRES că proiectul a întrunit 11 voturi favorabile şi 14 împotrivă.

"Deşi statutul nu cere un vot pe proiect, preşedintele a insistat ca acest proiect să fie votat. Au fost trimise amendamente. O parte au fost acceptate, o parte nu. Din punctul de vedere al majorităţii, cele esenţiale nu au fost admise de preşedinte. A fost respins. 11 la 14 a fost votul", au precizat sursele citate.

Preşedintele USR, Dacian Cioloş, va susţine luni, de la ora 18,00, o conferinţă de presă la sediul partidului din bulevardul Kiseleff nr. 55.

Vicepreşedintele USR Dan Barna anunţa joi că liderul partidului, Dacian Cioloş, a propus o serie de modificări în ce priveşte structura şi funcţionarea partidului, precizând totodată că în cazul în care Biroul Naţional nu va vota acest program, îşi va depune mandatul.

O zi mai târziu, preşedintele USR, Dacian Cioloş, anunţa într-o postare pe Facebook că e timpul susţinerii unor lideri alternativi pentru partid şi că vicepreşedintele Dan Barna ar trebui să facă "un real pas în spate" şi să îşi ofere timpul necesar "pentru a se reconstrui" politic. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus