Luni,
08.08.2022
Cer Senin
Acum
21°C

Cluburile sibiene își pot propune cei mai buni sportivi pentru a fi premiați la Gala Sportului

Cluburile sibiene își pot propune cei mai buni sportivi pentru a fi premiați la Gala Sportului

100 de mii de lei vor valora premiile de anul acesta de la Gala Sportului Sibian. Cluburile care au sportivi cu rezultate deosebite îi pot propune pentru premiere. 

Categoriile pentru care vor fi decernate premii sunt: cel mai bun sportiv - olimpic și neolimpic, cel mai bun antrenor - olimpic și neolimpic, tinere speranțe în sport olimpic, merit pentru întreaga activitate, ambasador al sportului, jocuri sportive seniori și juniori, respectiv premiu special pentru asociațiile pe ramură de sport cu cea mai semnificativă activitate. 

Vor fi oferite premii totale de 100.000 de lei, locul I primind 3.000 de lei, locul II 2.500 de lei, locul III 1.500 de lei, iar mențiunile vor primi fiecare câte 1.000 de lei. La categoria tinere speranțe vor fi acordați 10.000 de lei în total, la merit pentru întreaga activitate și ambasador al sportului sunt alocați 7.500 de lei, la jocuri sportive seniori și juniori sunt câte 6.000 de lei, la fel și la ultima categorie. 

„După o pauză de un an, motivată de restricțiile impuse de pandemie, Consiliul Județean Sibiu reia evenimentul de premiere a sportivilor și antrenorilor din județul Sibiu care au obținut rezultate deosebite la nivel național și internațional în cursul anului 2021. Acest demers a început în anul 2018, când a fost aprobat regulamentul de acordare a premiilor, din dorința de a încuraja și susține sportul de performanță și de a oferi o motivație pentru noi performanțe și stabilirea de noi recorduri.  Dacă primele două ediții ale evenimentului ”Gala Sportului Sibian”, organizate în 2019 și 2020, au avut loc în sala de conferințe a Consiliului Județean Sibiu, anul acesta premierea se va desfășura la Sala Transilvania, în data de 10 martie 2022, începând cu ora 17”, spun reprezentanții CJ. 

Pentru desemnarea celui mai bun sportiv al județului Sibiu atât la categoria sporturi olimpice, cât și la sporturi neolimpice, se va lua în calcul cea mai valoroasă performanță individuală realizată în 2021. Cel mai bun antrenor va fi ales în funcție de rezultatele obținute de toți sportivii acestuia.

Propunerile se pot face până pe 11 februarie, iar premiile vor fi acordate în 10 martie. Cluburile sportive din județul Sibiu interesate pot trimite propuneri, completând un formular de înscriere care va fi depus fie la sediul instituției, strada General Magheru, nr.14, fie la adresa de email: crina.sim@cjsibiu.ro. 

Informații suplimentare se pot obține de la Serviciul Strategii, Dezvoltare Economică și Socială, telefon: 0269/217733 int. 135, 128.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus