Joi,
09.02.2023
Parțial Noros
Acum
-11°C

Pandemia a schimbat modul în care sibienii își amenajează locuințele. Arthitek Boutique: ”Ce găsim într-o casă construită în Italia în 2022 putem găsi și în Sibiu”

Pandemia a schimbat modul în care sibienii își amenajează locuințele. Arthitek Boutique: ”Ce găsim într-o casă construită în Italia în 2022 putem găsi și în Sibiu”

Pandemia a schimbat relația oamenilor cu casa lor, cu spațiul în care trăiesc, i-a făcut să fie atenți la detalii, i-a învățat să fie mai pretențioși cu confortul căminului lor. Arthitek Boutique: ”Suntem mai dornici că niciodată de lipsa de compromisuri pentru aspectul casei noastre, exigenți cu calitatea obiectelor care ne înconjoară, acordați la ultimele tendințe ale designului în amenajări de arhitectură”.

Ultimii ani au reconfigurat traseul general al omenirii, pandemia ne-a adus pe lângă marele rău implicit, restricții, distanțare, dar și unele schimbări de atitudine, o apropiere nerestricționată, chiar obligatorie față de noi înșine și casele în care trăim. Staționarea forțată între pereții de acasă a remodelat modul în care îl percepem, ne-a făcut mai exigenți și pretențioși dincolo de necesarul elementar, ne-a învățat să ne căutăm confortul plenar, relaxarea, starea de bine în interiorul propriilor locuințe.

”…astăzi, după doi ani de pandemie, după ce am petrecut mai mult ca niciodată timp în casele noastre cu noi înșine putem spune că privim cu o atenție sporită și antrenată amenajarea interioară, domeniul designului a devenit o vedetă și oamenii sunt mai dornici că niciodată să se simtă acasă cât mai bine și relaxant, în acord fin cu propriile dorințe, gusturi și exigențe”, spun reprezentanții showroom-ului Arthitek Boutique din Șelimbăr. 

Deschis pe strada Doamna Stanca de aproape un an, showroom-ul de plăci ceramice și soluții de amenajări Arthitek Boutique reprezintă rezultatul a peste două decenii de muncă și experiență în design de interior a echipei care l-a conceput.

”În Sibiu lipsea un spațiu de prezentare și vânzare ca acesta și o lungă perioadă de timp am fost  nevoiți să ne deplasăm departe în țară sau în afară pentru a urmări și achiziționa materiale și accesorii în tendințe și cu o calitate înaltă, cu care dezvoltăm diverse proiecte pentru spații rezidențiale, ospitalitate etc; ca urmare am considerat că este necesar și pe piața sibiană de un asemenea hub de design și amenajări pentru arhitectură, un showroom unde să te poți inspira sau aproviziona cu idei și materiale. Ce oferim noi sunt produse atent selectate din uriașa piață de domeniu, filtrate astfel încât să satisfacă aproape orice căutare stilistică sau tehnică, dar și buget corect întocmit. Putem spune cu toată convingerea și responsabilitatea că produsele și materialele pe care le expunem și le punem la dispoziția publicului sibian se regăsesc și în showroom-urile de înaltă clasă din marile orașe ale Europei”, explică reprezentanții Arthitek Boutique.

Cea mai mare parte din produsele comercializate în showroom-ul de pe str. Doamna Stanca nr. 3 provin din Italia, de la branduri de top, nume celebre în industria de specialitate. Pentru soluții complete de placare, plăci ceramice-gresie și faianță puteți opta pentru produsele grupului Florim Ceramiche, Ariostea, Italgraniti, Del Conca, Refin și mulți alții, mozaic sau placări de sticlă Sicis, Mozaico+ sau Apianni, robinetarie Gessi, Treemme, Graff, obiecte sanitare Simas, ideeaGroup... și acestea sunt doar câteva din numele pe care Arthitek le reprezintă în calitate de distribuitor unic în jud. Sibiu și nu numai. 

”...ne-am selectat furnizorii și ei ne-au selectat pe noi să-i reprezentăm, i-am urmărit cu insistență în cele mai mari târguri de profil din Europa, le-am testat performanțele și tenacitatea cu care au ajuns și rămas în elită, trendsetteri ai designului contemporan, voci care dictează ultimele tendințe sau inovează cele mai înalte tehnologii pentru produse excelente!”, spun cu mândrie și un zâmbet discret reprezentanții Arthitek Boutique.

Comerțul cu aceste produse este firesc completat și susținut, cu o abordare profesionistă, de servicii incluse de consiliere estetică și tehnică, proiectare și prezentare 2 și 3D pentru spațiile analizate și concepute în acord cu specificațiile lansate de clienți.

O vizită la showroom pornește agale cu o discuție pe subiect și o vizionare prealabilă a exponatelor-soluții, menite să determine în amănunt tema de lucru, temă care în cele mai multe situații e completată și cu imagini-inspirație prezentate de către client, fotografii selectate cu rol să exprime mai fluid și limpede căutările și opțiunile acestuia. Apoi, specialiștii Arthitek, o echipă de comercianți antrenați și designeri cu multă experiență construiesc propunerile, încadrate în tema stabilită și bugetul estimat, propuneri care odată reprezentate și proiectate sunt lansate spre client și apoi în devenirea unui nou proiect armonios și inspirat. 

”Design înseamnă înainte de toate o bună funcționalitate a obiectului-spațiu acordat cu bugetul vizat și desenat în liniile de stil și colorat cu veleitate de artist! Planurile de arhitectură ale camerelor, de baie dar nu doar, puse la dispoziție de clienți sau desenate de noi în urmă măsurătorilor pe care le facem în șantier, ne conduc spre buna selecție dimensională a materialelor, iar estetica sugerată de client prin materiale ce-i servesc că reper-inspirație ne ajută să culegem cu pricepere și cunoaștere din spectrul larg de opțiuni ce le avem în portofoliul nostru de furnizori, cele mai potrivite propuneri pentru fiecare proiect în parte, reușind să acoperim toate gusturile și stilurile vreodată inventate, de la cele mai tradiționale la cele mai contemporan-moderne, de la cele mai luxuriante la cele mai minimaliste, de la cele mai modest drămuite bugete până la cele mai... sky-is the limit, avem întotdeauna soluții!” concluzionează încrezători specialiștii Arthitek Boutique. 

Arthitek propune în completare un outlet în Sibiu, pe Bulevardul Vasile Milea colț cu str. Mirăslău, unde clienții pot găsi plăci ceramice în formate diverse, o paletă largă de culori și texturi, lemn sau piatră, textil, metal sau fantezii de culoare din colecții trendy, cu stocuri în cantități rezonabile și la prețuri scăzute.

Arthitek Boutique

Doamna Stanca, nr. 3

0748179221

www.arthitek.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 4724

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus