Miercuri,
05.10.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Un bărbat din Sibiu și unul din Hunedoara au spart chioșcuri din Cetatea Alba Carolina și au furat bani din cutia milei

Un bărbat din Sibiu și unul din Hunedoara au spart chioșcuri din Cetatea Alba Carolina și au furat bani din cutia milei

Doi bărbați, unul din județul Sibiu și celălalt din Hunedoara, au fost reținuți de Poliția Alba Iulia pentru furt. Aceștia au spart două chioșcuri din apropierea catedralelor din Cetatea Alba Carolina și au furat și din cutia milei.

"La data de 7 februarie 2022, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 29 de ani, din comuna Laslea, județul Sibiu și un bărbat de 33 de ani, din municipiul Hunedoara, județul Hunedoara, care sunt bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt" se arată în comunicatul IPJ Alba.

Acestia ar fi pătruns prin efracție, în 20 și în 21 ianuarie 2022, în două chioșcuri, amplasate în zona catedralelor, din Cetatea Alba Carolina, de unde ar fi sustras, în total 1.700 de lei.

Totodată, din cercetări, a rezultat că cei doi ar fi sustras sume de bani și din cutiile milei, amplasate în una dintre biserici.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 574

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus