Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Clădirea Primăriei Sibiu va fi iluminată în roșu, vineri seara, de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112

Clădirea Primăriei Sibiu va fi iluminată în roșu, vineri seara, de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112

Primăria municipiului Sibiu se alătură demersurilor de a celebra vineri seara Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112. Astfel, clădirea din Piața Mare va fi iluminată în roșu, în seara de 11 februarie. 

Primăria Sibiu se alătură celor peste 30 de sedii ale autorităților publice centrale, județene și locale, instituțiilor de învățământ și de cultură, obiectivelor turistice și companiilor din România care vor fi iluminate în roșu, în seara de 11 februarie, de Ziua Europeană a Numărului de Urgență 112. Prin acest demers, se arată susținerea pentru Serviciul de urgență 112 care are misiunea de a salva viața, proprietatea și mediul, se arată într-un comunicat al Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS). 

"Traversăm o perioadă de pandemie în care numărul apelurilor la 112 a crescut față de anii trecuți și considerăm că este deosebit de important ca populația să conștientizeze că orice apel non-urgent înseamnă secunde prețioase care se pierd în defavoarea unor urgențe reale," se arată în comunicatul amintit.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Horia Closca și Crisan

Acum 2 ani

Și baronul ar trebui permanent iluminat în roșu. Simbolul sângelui românesc vărsat !!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus