Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

O nouă sală de sport în județul Sibiu. Primar: ”E un proiect demarat în 2008, acum l-am deblocat”

O nouă sală de sport în județul Sibiu. Primar: ”E un proiect demarat în 2008, acum l-am deblocat”

Primăria comunei Racovița anunță că proiectul privind construcția unei noi săli de sport în localitate a intrat în faza de licitație, urmând ca până la finalul anului edificiul să fie finalizat. Peste 200 de copii vor face sport aici.

Compania Națională de Investiții a publicat recent în SEAP, caietul de sarcini privind proiectarea și execuția Sălii de Educație Fizică și Sport din Racovița. Termen de depunere a ofertelor tehnice și financiare este de 21 februarie 2022, urmând ca evaluarea tehnică și financiară a ofertelor depuse să se facă în perioada 21.02-21.03.2022.

Perioada de proiectare 1 lună, perioada de execuție 6 luni. Valoarea investiției: 2.087.541,49 lei la care se adaugă TVA.

”Este un proiect mai vechi la noi în localitate, a fost demarat încă de prin anul 2008. În ultima perioadă am reușit să-l deblochez și cu sprijinul celor din Compania Națională de Investiții a și fost lansată licitația. Sunt peste 200 de copii care se vor bucura de noua sală și vor face sport în condiții bune până la finalul acestui an”, a declarat pentru Turnul Sfatului Andreea Voicu, primarul comunei Racovița.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2032

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus