Vineri,
22.09.2023
Parțial Noros
Acum
16°C

O nouă sală de sport în județul Sibiu. Primar: ”E un proiect demarat în 2008, acum l-am deblocat”

O nouă sală de sport în județul Sibiu. Primar: ”E un proiect demarat în 2008, acum l-am deblocat”

Primăria comunei Racovița anunță că proiectul privind construcția unei noi săli de sport în localitate a intrat în faza de licitație, urmând ca până la finalul anului edificiul să fie finalizat. Peste 200 de copii vor face sport aici.

Compania Națională de Investiții a publicat recent în SEAP, caietul de sarcini privind proiectarea și execuția Sălii de Educație Fizică și Sport din Racovița. Termen de depunere a ofertelor tehnice și financiare este de 21 februarie 2022, urmând ca evaluarea tehnică și financiară a ofertelor depuse să se facă în perioada 21.02-21.03.2022.

Perioada de proiectare 1 lună, perioada de execuție 6 luni. Valoarea investiției: 2.087.541,49 lei la care se adaugă TVA.

”Este un proiect mai vechi la noi în localitate, a fost demarat încă de prin anul 2008. În ultima perioadă am reușit să-l deblochez și cu sprijinul celor din Compania Națională de Investiții a și fost lansată licitația. Sunt peste 200 de copii care se vor bucura de noua sală și vor face sport în condiții bune până la finalul acestui an”, a declarat pentru Turnul Sfatului Andreea Voicu, primarul comunei Racovița.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 2011

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus