Sâmbătă,
09.12.2023
Innorat
Acum
1°C

Un al doilea bărbat a fost reţinut de Poliţie în cazul furtului de panouri fotovoltaice de pe DN 1

Un al doilea bărbat a fost reţinut de Poliţie în cazul furtului de panouri fotovoltaice de pe DN 1

Un al doilea bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore în dosarul furtului ansamblurilor de iluminat de pe DN 1 din zona localităţii Şinca, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov.

Este vorba de un bărbat de 47 de ani, din Crizbav, care este bănuit că ar fi participat, alături de un alt bărbat, de 38 de ani, din Şinca, la furtul panourilor fotovoltaice de alimentare şi a acumulatorilor de pe patru stâlpi de pe DN 1.

DRDP Braşov a sesizat Poliţia după ce, în noaptea de 1 spre 2 februarie, au fost sustrase ansamblurile de iluminat montate, în urmă cu mai puţin de o săptămână, în patru insule de calmare de pe DN 1, aflate la limita judeţelor Braşov şi Sibiu.

Conform DRDP Braşov, valoarea acestor ansambluri de iluminat se ridică la 7.000 de lei, hoţii sustrăgând cele mai costisitoare elemente - panourile de alimentare şi acumulatorii.

IPJ Braşov a anunţat, joi, că un bărbat de 38 de ani din Şinca a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce, în urma unor percheziţii, la domiciliul acestuia au fost găsite ansamblurile de iluminat de pe DN 1.

Citește și Bărbatul care a furat sistemele de iluminare de pe DN 1 a fost reținut. Polițiștii i-au găsit acasă bunurile sustrase

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi în cadrul unui dosar de furt calificat, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.

foto DRDP Brașov

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus