Luni,
04.07.2022
Cer Senin
Acum
25°C

Cel mai mare studio de videochat din Sibiu, ATM Studio, face angajări

Cel mai mare studio de videochat din Sibiu, ATM Studio, face angajări

ATM Studio, cel mai mare studio de videochat din Sibiu și unul dintre cele mai vechi din oraș, face angajări în această perioadă. Câștigurile încep de la aproape 5.000 de lei pe lună și pot ajunge până la 20.000 de dolari.

Cu sediul pe strada Autogării, ATM Studio dispune de 20 posturi de lucru și oferă persoanelor interesate toată susținerea necesară pentru o carieră de succes în domeniu. În schimb, este nevoie de muncă și seriozitate.

”Toată lumea când se gândește la videochat are impresia că apar din senin câștiguri enorme. În realitate nu este deloc așa”, spune Luciana Dumitru, managerul ATM Studio.

”Din multe puncte de vedere vorbim despre un job care oricare altul, este nevoie de seriozitate, implicare și dorință de succes. Cu cât muncești mai mult, faci ore suplimentare, cu atât ești mai bine plătit. Ca la orice altă slujbă, nu poți reuși fără muncă și respectarea cu seriozitate a unui program. Cu toate acestea oferim un venit minim garantat în perioada de început și avem modele care ajung în unele luni la venituri de 20.000 de dolari”, explică managerul studio-ului.

Orice este interesat de un astfel de job trebuie să știe în primul și în primul rând că totul este legal, serviciile se realizează în cadrul unui contract de colaborare, iar modelele au posibilitatea de a bloca automat vizionarea din orice țară doresc ele.

În plus, în afară de latura financiară, există numeroase beneficii pentru viitoarele angajate.

”Noi oferim tot ce este nevoie pentru a debuta în acest domeniu, de la suportul tehnic necesar și aparatura de ultimă generație, până la camerele cu diferite tematici pe care le pot alege în funcție de preferințe. La acestea se adaugă cursurile gratuite de limba engleză, ședințe foto profesionale, cursuri de machiaj și ședințe la hairstiliști profesioniști”, explică Luciana Dumitru. Sediul este unul recent modernizat, supravegheat video non-stop, modelele bucurându-se de toate facilitățile necesare.

ATM Studio are o experiență de peste zece ani pe piață, reprezentanții lui luând parte anual la unele dintre cele mai mari întâlniri internaționale din domeniu

Persoanele interesate trebuie să știe că nu există limită superioară de vârstă și nici nu sunt impuse anumite criterii fizice. ”Avem în echipa noastră de la studente care vor să se întrețină singure pe perioada studiilor până la angajate sosite din județ sau chiar din alte părți ale țării. Cunoașterea limbii engleză este importantă, dar nu definitorie”, concluzionează managerul studio-ului.

Pentru mai multe detalii vizitați site-ul www.atmstudio.ro.

Contact:

0745919231 – Luciana Dumitru

Strada Autogării, nr. 12 A

cariere@atmstudio.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 10475

Comentarii

1 comentarii

Petru

Acum 4 luni

Cat costa sa filmati si la botez la fetita mea in luna Mai? multumesc
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus