Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
16°C

Concertul Sting de la Cluj-Napoca s-a amânat din cauza restricțiilor. Noua dată anunțată este 30 septembrie

Concertul Sting de la Cluj-Napoca s-a amânat din cauza restricțiilor. Noua dată anunțată este 30 septembrie

Organizatorii concertului Sting au anunțat amânarea evenimentului programat pentru ziua de 15 martie, din cauza restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii coronavirusului. Noua dată anunțată pentru spectacolul „My Song” al muzicianului britanic de 70 de ani este 30 septembrie 2022.

„Din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, concertele Sting – My Songs programate între 5 și 21 martie se amână pentru toamna anului 2022. Biletele achiziționate deja vor fi automat valabile la noile date disponibile în lista de mai jos. Dacă nu veți dori sau nu veți putea participa la concert la data la care acesta a fost reprogramat, puteți trimite o cerere de rambursare pe www.iabilet.ro/retur până cel târziu joi, 17 martie 2022, ora 23:59. Pentru alte întrebări legate de biletele achiziționate, vă rugăm să vă adresați organizatorului Backstage Production, pe adresa de e-mail office@backstage-events.ro”, au anunțat organizatorii, potrivit Libertatea.


Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus