Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Mașină ieșită în decor pe DN14, azi-noapte, din cauza vitezei. Două persoane au fost rănite

Mașină ieșită în decor pe DN14, azi-noapte, din cauza vitezei. Două persoane au fost rănite

Un șofer a ieșit cu mașina în afara drumului și s-a răsturnat, azi-noapte, după ce a pierdut controlul direcției de deplasare într-o curbă, din cauza vitezei. Două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totul s-a petrecut în jurul orei 1:30, pe DN14, între Brateiu și Mediaș. Din primele cercetări, pe un tronson de drum în curbă la stânga, șoferul, bărbat de 59 de ani din Giurgiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în decor, în partea stângă a direcției de mers. Bărbatul conducea spre Mediaș, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu.

Autoritățile au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă și se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

La fața locului au intervenit o ambulanță, un echipaj de stingere, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD. Atât șoferul cât și pasagerul de 58 de ani au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul a fost preluat de echipajul SMURD, fiind transportat la spital conștient, cu un traumatism cranio-facial, anunță slt. Alina Voina, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Pasagerul a fost preluat de ambulanță și transportat de asemenea la spital, având o tăietură la mână.

Ambele victime au fost duse la Spitalul Municipal Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus