Luni,
26.09.2022
Ploi Scurte
Acum
12°C

România va avea un Grup de Luptă Permanent al NATO

România va avea un Grup de Luptă Permanent al NATO

NATO şi-a însărcinat comandanţii militari să stabilească detaliile pentru desfăşurarea de grupuri de luptă în flancul sud-estic al Alianţei Nord-Atlantice drept răspuns la acumularea de trupe ruse la frontierele Ucrainei, a declarat miercuri Jens Stoltenberg, relatează Reuters, citat de Agerpres.

"Miniştrii au decis să dezvolte opţiuni pentru a întări şi mai mult apărarea şi descurajarea NATO, inclusiv să ia în considerare înfiinţarea de noi grupuri de luptă ale NATO în centrul, estul şi sud-estul Europei", le-a spus secretarul general al NATO jurnaliştilor după încheierea reuniunii miniştrilor apărării din ţările aliate de la Bruxelles.

"Comandanţii noştri militari vor stabili acum detaliile şi vor raporta în termen de săptămâni", a adăugat el.

Grupuri noi de luptă, dacă vor fi aprobate, vor fi desfăşurate în România şi în regiunea Mării Negre, a precizat Stoltenberg în cadrul unei conferinţe de presă.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 815

Comentarii

2 comentarii

Gioni

Acum 7 luni

Cine-i întreține...???? Si cu cine vor sa lupte...???? Mai bine trimite-i la munca ,avem destui deja care trăiesc pe spinarea poporului Roman
Raspunde

Fdaag

Acum 7 luni

Al dracu de prost, nici macar atat lucru nu stii ca nu ii platim noi ? Esti imaginea taranului autentic.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus