Marţi,
19.03.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Junii reprezintă Sibiul și România, la târgul internațional din Dubai. „Vom avea un program folcloric complex”

Junii reprezintă Sibiul și România, la târgul internațional din Dubai. „Vom avea un program folcloric complex”

Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul-Junii Sibiului este invitat să susțină mai multe spectacole în Dubai, la începutul primăverii, la Expoziția Mondială „Connecting Minds, Creating the Future”. Invitația a venit din partea Ministerului Afacerilor Externe, ansamblul urmând să reprezinte nu doar județul nostru, ci și România, la acest eveniment.

Târgul internațional va avea loc în perioada 27februarie-9martie. Junii Sibiului vor susține spectacole de dansuri și cântece populare, cu ocazia zilei dedicate României în cadrul evenimentului, 1 martie, dar și o serie de micro-spectacole în cadrul Pavilionului României sau pe scenele târgului, în restul zilelor.

„Vom avea un spectacol dedicat zilei României, stabilită la 1 martie în cadrul evenimentului, cu muzică și dans. Am fost aleși să reprezentăm țara cu un program folcloric complex pe scena mare și mai multe spectacole mai mici, în restul zilelor”, a transmis Silvia Macrea, managerul ansamblului folcloric Junii Sibiului.

Junii vor promova nu doar județul nostru, ci și întreaga țară, iar în Dubai se vor deplasa 50 de persoane din cadrul ansamblului – artiști și staff. Potrivit solicitării de deplasare, aprobată de către Consiliul Județean, o parte din costurile necesare pentru participarea Junilor la evenimentul din Dubai sunt suportate de Ministerul Afacerilor Externe, iar o parte din costuri sunt acoperite de ansamblu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus