Vineri,
07.10.2022
Cer Senin
Acum
16°C

Restaurant amendat cu 10.000 de lei. Petrecere pe Bulevardul Victoriei

Restaurant amendat cu 10.000 de lei. Petrecere pe Bulevardul Victoriei

O petrecere la care au participat 150 de persoane s-a încheiat cu 10.000 de lei amendă, în restaurantul Summer Breeze, de pe Bulevardul Victoriei. 

Polițiștii sibieni au aplicat ieri cinci sancțiuni contravenționale, dintre care una de 10.000 de lei, în contextul verificărilor făcute în pandemie. 71 de polițiști sibieni au fost angrenați ieri în aceste acțiuni, fiind verificate 430 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse privind izolarea/carantina; de asemenea, au fost verificate 33 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 232 de mijloace de transport, din care 2 mijloace de transport în comun.

O amendă de 10 mii de lei a mers la administratorul localului Summer Breeze, de pe Bulevardul Victoriei, pentru „organizarea de activități în spații pentru care s-au impus restricții/interdicții”. Sâmbătă spre duminică noaptea, în jurul orei 1:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sibiu au constatat că aproximativ 150 de persoane participă la o petrecere într-un local de pe Bulevardul Victoriei.

Evenimentul a fost întrerupt, iar organizatorul a fost amendat.

Un avertisment a fost aplicat unui tânăr în vârstă de 26 de ani, din localitatea Netuș, iar alte trei avertismente au fost date pentru nerespectarea măsurii privind portul măștii sanitare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Emma

Acum 7 luni

"Restaurant amendat cu 10.0000 de lei."??? Vreti sa ne explicati, va rog, cum sa citim acest numar din titlul articolului?

Raspunde

Emma

Acum 7 luni

Puteati sa spuneti "multumesc" ca v-am atras atentia asupra greselii din titlu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus