Joi,
08.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Un singur candidat pentru conducerea Bibliotecii județene Astra

Un singur candidat pentru conducerea Bibliotecii județene Astra

Peste aproximativ o săptămână autoritățile vor anunța dacă au angajat sau nu un nou manager pentru Biblioteca județeană Astra.

A ajuns la final termenul celor trei săptămâni alocate perioadei de înscriere la concursul pentru conducerea bibliotecii județene. ”A fost depus un singur dosar pentru manager Biblioteca ASTRA”, răspund reprezentanții Consiliului Județean Sibiu. Dosarul a fost depus în chiar ultima zi de înscriere, numele candidatului nefiindu-i făcut public ca urmare a cutumelor adoptate în instituțiile de stat sub justificarea protejării datelor personale.

Comisia de selecție urmează a verifica dacă dosarul depus îndeplinește condițiile de formă și de fond, iar dacă acestea sunt întrunite se va trece la analiza proiectului de management. Acesta va fi discutat și în cadrul unui interviu cu singurul candidat, al cărui nume – dacă va fi declarat admis – va fi anunțat pe 7 martie 2022.

Biblioteca județeană Astra nu mai are manager din luna noiembrie a anului trecut, când conducerea județului a decis întreruperea mandatului lui Silviu Borș ca urmare a mai multor nereguli descoperite.

Citește și Postul de manager, scos la concurs: în ultimul an, Biblioteca județeană Astra a cumpărat 0 cărți

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Contra

Acum 9 luni

S-ar putea ca domnul care a candidat singur pt. post sa iasa pe locul II.
Raspunde

Tradeleanu

Acum 9 luni

Linia știrilor despre Fuego arată slugărnicia tov. Deleanu, un justițiar de la țară, un profesionist cu plată, demascatorul fără rezultate, de la care aștepți în zadar știri normale, nu scandaluri sau pupături. Ce, dacă Fuego e marioneta penelista trebuia prezentat cu raze? În rest, ține-o așa, tov. Deleanu, pe aceeași linie!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus