Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Medicul care a lăsat pe altcineva să profeseze în locul lui la cabinet a fost reținut

Medicul care a lăsat pe altcineva să profeseze în locul lui la cabinet a fost reținut

Medicul de familie din Nocrich care a lăsat un sibian să profeseze la el în cabinet timp de o zi, deși nu avea pregătirea medicală necesară, a fost reținut. 

Bărbatul va fi audiat astăzi de procurori, a transmis Ioan Veștemean, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru Turnul Sfatului.

Vă reamintim că unul din cei doi medici de familie din comuna Nocrich este cercetat după ce a lăsat un farmacist din Sibiu să îi țină locul la cabinet pentru o zi, vara trecută. Înlocuitorul a scris 20 de rețete și două trimiteri, după ce a consultat 15 pacienți, printre care se aflau și copii.

Citește și Fals medic de familie prins că profesa în județul Sibiu. A tratat inclusiv un copil de un an

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Contra

Acum 2 ani

Si cati oameni au murit din cazuza neprofesionalismului medicilor si a faptului ca i-au sedat si i-au lasat in voia sortii asta nu mai stiti? Pe cine ati retinut? Pe cei care n-au aplicat tratamentele corect si au murit oameni din cauza asta nu-i retine nimeni?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus