Marţi,
04.10.2022
Parțial Noros
Acum
9°C

Răzvan Pop, fostul viceprimar al Sibiului, este singurul candidat pentru conducerea Bibliotecii județene Astra

Răzvan Pop, fostul viceprimar al Sibiului, este singurul candidat pentru conducerea Bibliotecii județene Astra

Fost viceprimar al Sibiului, istoricul Răzvan Pop, este singurul candidat pentru poziția de manager al Bibliotecii județene Astra.

Consiliul Județean Sibiu a dat publicității rezultatul selecției dosarelor depuse în cadrul procedurii de selecție a unui nou manager pentru Biblioteca județeană Astra. Singurul candidat înscris a fost și declarat admis după această etapă. Este vorba de Răzvan Pop, fostul viceprimar liberal al Sibiului.

Răzvan Pop (40 de ani) este și șef al Secției Cercetare, înființată relativ recent în cadrul Bibliotecii și care, deocamdată, nu are niciun alt angajat. Răzvan Pop și-a suspendat activitatea de șef al respectivului serviciu din martie anul trecut, de când a devenit director general al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor.

Contactat de Turnul Sfatului, Răzvan Pop nu a vrut să facă, deocamdată, declarații pe subiectul candidaturii sale, arătând că procedura de selecție mai are o etapă, cea a interviului de susținere a proiectului de management.

Conform calendarului anunțat, procedura de selecție a unui nou manager pentru Biblioteca județeană urmează să se finalizeze pe 7 martie 2022.

Citește și Postul de manager, scos la concurs: în ultimul an, Biblioteca județeană Astra a cumpărat 0 cărți

Sursa foto: captură YouTube / Răzvan Pop

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Mircea

Acum 7 luni

Evident, se stie ca e rezervat pentru el, de unde sa ia si el cateva zeci de mii de lei lunar?
Raspunde

Ricky

Acum 7 luni

Adica fostul blogger de inexactitati istorice urbane?
Raspunde

Prea multi broscoi de inghitit fara carte

Acum 7 luni

Tanti Ralu,va duceti vertiginos spre scor cu o cifra. Cina va sfatuieste va sfatuieste prost.Ce cred oamenii seriosi?????????Ati mai intrebat in stanga dreapta sau doar pe aiai de zic sarumanaaaaa, imi dati si mie?
Raspunde

Mera

Acum 7 luni

Si care e noutatea, domnule Deleanu? Dv s si TS ati pus mana aici, nu? Cu minciuni, inexactitati si presiune, ati sustinut matrapazlacurile tutei judetului si acestui etern - NUMIT - in functii de conducere. Domnule Deleanu, daca erati un jurnalist adevarat, dar nu sunteti decat un umil serv al celor care va platesc, sesizati si ca s-au impus criterii de selectie pe care nu le indeplineste niciun angajat al bibliotecii ASTRA. Deci niciun om din interior, profesionist, cu experienta etc, nu poate participa la concurs. Daca erati jurnalist, dar nu sunteti, publicati si componenta comisiei de selectie, care va juca teatrul - "Eroismul lui RP sau mascarada Consiliului Judetean". Domnule Deleanu, aveti sansa sa fiti barbat, demascand toata aceasta nesimtire pusa la cale de pretenii care va platesc. Sa vedem daca aveti ... deocamdata sunteti ... oaie.
Raspunde

Traian D.

Acum 7 luni

Stimată doamnă sau stimate domn Mera, adresa mea de mail este traian@turnulsfatului.ro. Vă rog să o folosiți pentru a-mi transmite neregulile de care aveți cunoștință. Cât despre aluziile la un ”umil serv” și așa mai departe, sper că nu le luați în serios. Altfel, nu faceți decât niște afirmații gratuite, lansate lejer sub un pseudonim oarecare.

Raspunde

Canaris

Acum 7 luni

Să vă fie rușine, hoților! Liberalii sunt la putere acum și fac ce vor... La fel au făcut și alți.... Totuși suntem în 2022.. Asta nu mai avea serviciu.... Zburat din guvern cu Turcana... Dar găsim totdeauna ceva pentru oamenii noștri... Mai rău că la comuniști...
Raspunde

BJNostra

Acum 7 luni

Se știa de când l-a scos din funcție pe Silviu Borș. Băiatul nu prea are scrupule. Așa e savanții.
Raspunde

Un sibian

Acum 7 luni

inca un INCOMPETENT si IGNORANT venit di pepiniera de la primaria Sibiu!!!
Raspunde

@@@

Acum 7 luni

Sa vedem ce-i poate muschiul lui Razvanel.
Raspunde

Dracul liber

Acum 7 luni

Partidul e-n toate ce sint si vor ride miine la Soare, e-n concursuri facute de forma, e-n sinecuri, e-n cistiguri grase si-usoare!
Raspunde

Deh ...

Acum 7 luni

Daca razvan ar avea ce trebuie in pantaloni, s-ar dezice de acest teatru ieftin. Daca razvan ar avea un gram de demnitate, ar renunta la goana dupa functii nemeritate. Dar nu are! In Astra sunt specislisti, bibliotecari cu experienta, cercetatori, practicieni cu vechime. Niciunul nu s-a putut inscrie la concurs pt ca s-au impus criterii care ii excludeau direct.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus