Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Urmărire în Cisnădie. Un adolescent a fugit de poliție cu mașina

Urmărire în Cisnădie. Un adolescent a fugit de poliție cu mașina

Un băiat de 16 ani din Poiana Sibiului a fugit de poliție cu mașina, azi-noapte, în Cisnădie.

Un echipaj din cadrul Poliției Orașului Cisnădie a urmărit în trafic o mașină azi-noapte, cu puțin timp după miezul nopții, pentru că șoferul a refuzat să oprească la semnalele autorităților. Polițiștii l-au prins pe adolescent abia după câțiva kilometri.

Cei doi ocupanți ai autoturismului au fost conduși și audiați la sediul Poliției Orașului Cisnădie, conducătorul auto fiind identificat în persoana unui tânăr în vârstă de 16 ani, din Poiana Sibiului. Acesta era însoțit de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Rusciori.

În cauză, s-au întocmit actele în vederea efectuării cercetării penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus