Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Asociația Comunelor din Sibiu, apel către primari pentru sprijinul refugiaților. „Nu putem sta cu mâinile încrucișate”

Asociația Comunelor din Sibiu, apel către primari pentru sprijinul refugiaților. „Nu putem sta cu mâinile încrucișate”
Valentin Ivan, primarul comunei Sadu și președintele Asociației Comunelor din Sibiu, face un apel către primarii din județ în vederea sprijinirii refugiaților din Ucraina care ajung în județul nostru. 
 
Primarul sibian spune că trebuie să fim aproape de refugiați, să îi sprijinim și să le oferim „un acoperiș și o masă caldă”.
„Țara noastră este deocamdată gazda miilor de refugiați ucraineni care aleg să își părăsească casa și țara în mod vremelnic. Noi ca primari nu putem sta cu mâinile încrucișate, nu putem privi cum suferința trece prin comunitățile noastre! Stimați primari: toți suntem oameni! Toți avem familii și copii! Acum este cazul să fim alături de cei care deocamdată au pierdut totul! Venim cu rugămintea de a face tot ce este posibil, astfel încât familiile ucrainene care tranzitează România și care trec prin localitățile pe care dumneavoastră le păstoriți să primească un acoperiș și o masă caldă.”, a spus Valentin-Dumitru-Ioan IVAN, ofițerul de presă al ACoR și primarul comunei Sadu din județul Sibiu.
Sursă foto: Monitorul de Suceava

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus