Duminică,
21.07.2024
Parțial Noros
Acum
24°C

Sibienii care aspiră la carnetul de șofer, abordați de Serviciul Anticorupție: luați atitudine!

Sibienii care aspiră la carnetul de șofer, abordați de Serviciul Anticorupție: luați atitudine!

Ofițerii Serviciului județean Anticorupție Sibiu au organizat o campanie de informare în rândul cursanților din cadrul școlilor de șoferi locale, prin care i-au îndemnat să reclame orice fapte de corupție sesizează.

Traficul de influență promis pentru facilitarea obținerii facile a unui carnet de șofer este una din infracțiunile des amintite în comunicatele emise de procurorii sibieni. Acesta este contextul în care a fost lansată de către Ministerul Afacerilor Interne și o campanie de promovare a integrității – ”MAI etic, MAI integru”.

În cadrul acestei campanii, ofițeri ai Serviciului județean anticorupție, alături de angajați ai Serviciului permise de conducere și înmatriculări vehicule au organizat sesiuni de informare adresate cursanţilor şcolilor de şoferi.

”S-a urmărit conştientizarea cursanţilor școlilor de șoferi cu privire la adoptarea unui comportament integru, cu ocazia pregătirii în cadrul școlilor de pilotaj auto și susținerii examenului pentru dobândirea permisului de conducere şi creșterea numărului de persoane informate privind consecințele implicării în fapte de corupție și încurajării semnalării acestora”, se arată într-un comunicat remis cititorilor Turnul Sfatului.

Citește și În umbra unui polițist judiciar alcoolic: cum au descoperit procurorii sibieni că în județ ”zburdă” șpăgile și șantajele

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus