Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-19°C

Aproape 900.000 de persoane au plecat din Ucraina de când a început războiul

Aproape 900.000 de persoane au plecat din Ucraina de când a început războiul

Aproape 900.000 de persoane au plecat din Ucraina din 24 februarie, dată la care Rusia a început războiul în această țară, scriu cei de la BBC. Mai exact 874.026 de oameni au părăsit Ucraina de la acea dată. Numărul a fost făcut public de UNHAR (Înaltul Comisariat pentru Refugiaţi al Naţiunilor Unite) .

Potrivit BBC Polonia este țara care a primit mai mult de jumătate din acest total.

UNHAR a făcut apel pentru aproape 2 miliarde de dolari (1,5 miliarde de lire sterline) pentru operațiunea sa de ajutor, dar spune predicția pe care organizația a făcut-o inițial și în care spunea că până la patru milioane de ucraineni ar putea ajunge să fugă din țară ar putea fi o subestimare.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

1 comentarii

Costel Horticultorul

Acum 11 luni

I mai lasa criminalul ala de Zelensky sa plece ? Sau trimite femeile in exil, sa munceasca la companiile globalistilor, in sclavie ca si romanii..... in timp ce le omoara barbatii ca si asa in acceptiunea globalista sunt "masculi periculosi"...barbatii nu mai sunt la moda, deci sa moara acolo fara rost. Hidoasa lume, condusa de SUA si toata sandramaua.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus